Kunst bij u thuis

Heeft u in uw tuin een boom staan en deze heeft bv stormschade of wordt om een andere reden afgezaagd dan kunt u ook besluiten om ongeveer 3 meter te laten staan. Van deze stam kan een prachtig kunststuk gemaakt worden, we komen graag even vrijblijvend langs om met u de mogelijkheden te bekijken. Het is moeilijk om voor dergelijke kunst een prijsopgave te doen, dit hangt af van diverse factoren zoals hoeveel dagen neemt het zagen en schuren in beslag, de locatie (hoe lang is het rijden) en de dikte van de boom. Om u wat voorbeelden te geven onderstaand een aantal foto’s.

DSC_0095 DSC_0094 DSC_0125

 

 

 

 

Deze boomstronk stond nog in de tuin en kwam prachtig uit met de geplande beer

Grote Dolfijn met schildpadden, gezaagd uit de Iep die eerder dit jaar omgezaagd was vanwege rot in de kern van de stam. De Iep heeft nu een nieuw leven met dit zee tafereel.

 

 

 

Wilt u weten wat er in uw tuin mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op info@www.banzai-john.nl

In genoeg tuinen zijn er bomen omgewaaid en dit is toch een prachtige manier om uw boom toch nog tot zijn recht te laten komen en een nieuw doel te geven aan de kale stam die u nog heeft staan, u mag met elk idee komen voor hetgeen u er graag op zou willen hebben.

Geef een antwoord