Workshop

Door de maatregelen die nog steeds van kracht zijn kunnen we op dit moment geen workshop aanbieden aangezien we bij een workshop niet de anderhalve meter kunnen waarborgen!

U kunt bij mij een workshop volgen zodat u kunt bekijken of het zagen met een kettingzaag misschien uw nieuwe hobby is.
Alle materialen zijn aanwezig zoals beschermende kleding, veiligheidsbril, oordopjes en natuurlijk hout en kettingzaag. Het enige dat u mee hoeft te nemen is uw eigen lunch.

We bespreken een dag, dit is van 9.00 tot 17.00 uur en aan het eind van de dag neemt u uw zelfgemaakte beeld mee naar huis. Enkele foto’s als voorbeeld tijdens een workshop.

CAM00671IMGP4718

 

Heeft u interesse neem dan contact op via de mail voor meer informatie of het bespreken van een dag.

Workshop Graveren in hout is ook een mogelijkheid, wilt u een workshop volgen hierin dan kunt u zich via mail hiervoor opgeven, we geven in de agenda data aan welke mogelijk zijn om de workshop te volgen. Heeft u een groepje tot maximaal 6 en wilt u de workshop op uw locatie dan kan dit ook, voor meer info verzoeken we u om dit aan te vragen via de mail.

Hieronder enkele voorbeelden, de schijven zijn eerst gegraveerd en daarna worden ze ingekleurd en dit is uiteraard naar eigen wens.

 

We horen graag van u,

Banzai-John

Geef een antwoord