Unique Gift

Zoekt u een leuk en uniek kado? Dan bent u op de juiste plaats aangekomen. Op deze pagina treft u producten van hout, alles handgemaakt en uniek. De getoonde borden zijn te koop, mocht u een bijzondere wens hebben dan is dit op bestelling te maken. Verzending is mogelijk, genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn in de meeste gevallen €6,95

Steeds de nieuwste borden volgen? Dat kan via Instagram, volg @uniquedees

Kadotip voor bijvoorbeeld verhuizing, verjaardag, sint, kerst en zo is er natuurlijk nog veel meer te bedenken. Voor elke gebeurtenis kan een mooi bord gemaakt worden voor u. Houd u rekening met een minimale levertijd van 10 dagen bij een bijzondere bestelling, we willen graag uw wens leveren maar het moet ook goed worden afgewerkt met lak en dat vraagt droogtijd. Het hout dat gebruikt wordt is aan de bewerkte zijde geschuurd, de achterkant is ruw.

Bestelling kan per mail naar: desiree@www.banzai-john.nl na ontvangst van uw mail bevestigen wij de bestelling en melden we wanneer uw product verzonden kan worden. Alle genoemde prijzen van deze producten zijn inclusief BTW.